blog

Hieper de piep, hoera! Niene 1 jaar.

Voor de verjaardag van Niene wilde ik een uitnodiging maken. Ik had een idee in mijn hoofd hoe ik de foto’s wilde hebben. Ging naar de bloemist om eucalyptus en gipskruid. Maakte daarvan twee kransen. Hing een gordijn aan twee boompjes. Zette haar poppenwagen neer met eucalyptus erin. Mijn vriend zat naast haar om haar op haar plekje te houden. Mijn camera is namelijk behoorlijk interessant voor Niene. Het resultaat is zo tof geworden. Ik vind het echt gaaf om een omgeving in te richten voor een fotoshoot.

Lieve Niene, wat ben ik trots op jou.

Hoe lief zijn deze mooie mensen? Zo leuk dat ik foto’s van hun mocht maken. Deze foto’s hebben we in het waterwingebied Oranjezon gemaakt. Ontzettend groot en prachtig gebied. Je komt er zelfs wilde paarden, herten en oer ossen tegen. Ze hebben zelfs foto’s gebruikt voor hun trouwkaart. Zo gaaf.

Lieve Matthijs en Joan, wat was het leuk om met jullie foto’s te mogen maken.

Mijn ouders vroegen aan mij of ik foto’s wilde maken van hun. Daar zei ik natuurlijk gelijk ‘ja’ op. Zo fijn om je eigen ouders op beeld vast te mogen leggen. De foto’s hebben we in het bos in Axel gemaakt. Binnenkort zal ik dus wat foto’s van mijn ouders tegen komen bij hun thuis. Zo tof om je eigen werk terug te zien.

Lieve papa en mama, bedankt voor jullie waardevolle tijd tijdens jullie fotoreportage.